2002-03



Geçen sezonun çubuklusu ile devam edildi bu sezonda da, birkaç ufak fark ile sadece. Mesela sırt numaraları düz sarı zemin üzerine lacivert baskı ile yazılıyordu artık. Bunun yanında önceki sezon şampiyon unvanı sebebi ile göğüste bulunan Türk Bayrağı bu sezon formalarımızda yer almadı.


Değişim sadece deplasman formalarında yaşandı. Beyaz forma maviye çalan lacivert tonu ve sıradan dizaynı ile pek fazla göze hitap etmemekle birlikte çok da giyilmedi zaten. Kol altı bölgesindeki delikli kumaşın altına yerleştirilen lacivert iç, açık mavi bir görüntü yaratarak formanın ahengini de bozuyordu. Sarı forma ise Kappa’nın İtalya milli takımı ve Roma modellerini andırıyordu ve en az onlar kadar şık bir görüntüye sahipti.


Birkaç maçta sarı formanın şortları çubuklu ile kombine edilerek de giyildi ve ortaya da güzel bir sonuç çıktı. Çubuklu her ne kadar beyaz şort ve çorap ile klasikleşmiş olsa da sarı şortlar ile de gayet şık duruyordu.


İlginçtir ki, sezon içerisinde forma değiştirme girişimi bu sezon da yaşanmıştır ancak yine uğursuz geldiği düşünülerek vazgeçilmiştir. Kendi sahamızda Beşiktaş'a 1-0 yenildiğimiz ve Fatih Akyel'in kırmızı kart gördüğü maçta takım sahaya aslında bir sonraki sezondan itibaren giyilecek olan farklı bir çubuklu ile çıkmıştı ama muhtemelen bu maçın kaybedilmiş olması sebebi ile o çubuklu rafa kalkmış ve sonraki sezona kadar da giyilmemişti.

Ve tarihe geçen, 6-0’lık Galatasaray galibiyeti… Ortega, Washington, Tuncay, Serhat gibi sezon içerisinde öne çıkan futbolcularımız belki şampiyonluk getiremedi ama tarihe geçecek bir galibiyete imza atıldı bu sezon içerisinde bu formalar ile...

1 yorum:

  1. bu formalar bir sonraki sezonun başında hazırlık maçlarında aria ile aycell'in birleşmesi sonucu anlaşmanın henüz yelinememesi sebebi ile reklamsız olarak kullanılmıştır.

    http://www.hayatimfenerbahce.com/2009/03/31/reklamsiz/

    http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/2003-04/images/2003-2004poster.jpg

    YanıtlaSil